Sağlık Bilimleri Üniversitesi Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü
Sağlık Bilimleri Üniversitesi Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Facebook Twitter Google Plus Linkedin

Hastanemizde 6.düzenlenen yoğun bakım hemşireliği sertifikalı eğitim programını başarıyla tamamlayan kursiyerlere Başhekimimiz Doç.Dr Hasan KORKMAZ tarafından sertifikaları verildi.

Güncelleme Tarihi: 20/02/2018

İl dışından ve ilimiz hastanelerinden toplam 19 kursiyerin katılımıyla gerçekleştirilen ve 6 hafta süren, 6.Dönem yoğun bakım hemşireliği sertifikalı eğitim programı, hastanemiz konferans salonunda düzenlenen sertifika dağıtım töreniyle sona erdi. Sertifika törenine, Başhekimimiz Doç.Dr.Hasan KORKMAZ Hastanemiz yöneticileri, klinik sorumlu hemşireleri ve kursiyerler katıldı.

Sertifika töreninin açılış konuşmasını yapan Başhekimimiz Doç.Dr.Hasan KORKMAZ, eğitim faaliyetlerine büyük önem ve destek verdiklerini belirterek, "İl dışından ve ilimizden kursumuza gelen sağlık çalışanı kardeşlerimizin, kursumuzda öğrendikleri bilgilerle hastalara verecekleri kaliteli hizmetlerden doğacak olan memnuniyetten ve hastaların dualarına hissedar olmak isteriz. Yoğun bakım kursunu başarıyla tamamlayan tüm sağlık çalışanı arkadaşlarıma başarılar dilerim" dedi.

Açılış konuşmasının ardından Yoğun Bakım Hemşireliği Eğitiminde birinciliği hastanemiz çalışanlarından Seher BÜYÜKARSLAN'a sertifikası Başhekimimiz Doç.Dr.Hasan KORKMAZ tarafından verildi. Sertifika töreni hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

• yb1.jpeg
  • yb2.jpeg